مهاجرت سرمایه گذاری در آلمان

♦ مالیات بر سرمایه گذاری در آلمان

♦ روش‌های اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

♦ مزایای سرمایه گذاری در آلمان در سال 2020

♦ معایب سرمایه گذاری در آلمان در سال 2020

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری در آلمان : مهاجرت سرمایه گذاری یکی از جدیدترین انواع مهاجرت است که به تازگی مورد توجه کشورها قرارگرفته. مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در تعداد محدود از کشورها مانند انگلستان، قبرس، کانادا، استرالیا و … اجرا شده است.

بنیان گذار این نوع ویزا کشور “سنت کیتس و نویس” در سال 1984 بوده که با جذب سرمایه گذاران از طریق خرید ملک یا کارآفرینی، اقامت این کشور را اخذ نمایند.

تا سال 2006 این نوع دریافت اقامت ( مهاجرت سرمایه گذاری ) همچنان گمنام بود تا اینکه در این سال آمریکا با یک رویکرد افزایش سرمایه های ملی، شروع به ارائه ویزای سرمایه گذاری نمود.

عرضه این نوع ویزا از طرف آمریکا کم کم باعث شد که سایر کشورها نیز شروع به ارائه این ویزا نمایند. به ویزای سرمایه گذاری ویزای طلایی یا پاسپورت طلایی نیز اطلاق میشود.

مالیات بر سرمایه گذاری در آلمان

نرخ مالیات از فاکتورهایی است که برای اشخاص مهم می باشد. در نمودار زیر نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها قابل مشاهده است.

مهاجرت

مهاجرت

روش‌های اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

  1. راه اندازی یک کسب و کار با توجه به فعالیت‌های حرفه‌ای و فردی :اگر کار و تخصص شما در زمینه فعالت‌های صنفی از قبیل رستوران، کافی شاپ، فروشگاه مواد غذایی، فروشگاه پوشاک و… است و مایل به سرمایه گذاری در کشور آلمان هستید، می‌توانید بدون نیاز به ثبت شرکت و تنها با دریافت جوازهای صنفی مربوطه اقدام به سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار مورد نظر خود در این کشور نمایید.
  2. ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کشور آلمان :اگر مالک یک شرکت فعال و معتبر در ایران هستید و می‌خواهید در کشور آلمان به فعالیت بپردازید، می‌توانید شرکت مشابهی تاسیس و فعالیت اقتصادی خود را شروع کنید. شرکت شما به صورت مسئولیت محدود می‌باشد و حداقل سرمایه لازم برای آن 25.000 یورو است. این شرکت یک شرکت کاملاً مستقل آلمانی به حساب می‌آید.
  3. ثبت شرکت تضامنی در آلمان :تمامی شرایط ثبت شرکت تضامنی، مانند شرکت مسئولیت محدود می‌باشد و تنها تفاوت موجود، تفاوت در نوع ثبت شرکت است. این تفاوت مربوط به میزان اعتبار شرکت و مسئولیت‌های سهامداران آن است.
  4. تاسیس دفتر نمایندگی یا شعبه :اگر شما مالک یک مجموعه بزرگ و معتبر تولیدی (مانند کارخانجات موادغذایی) و یا یک شرکت بازرگانی (مانند شرکت‌های واردات و صادرات) در ایران هستید، طبق قوانین سرمایه گذاری در آلمان، شما تاجر کامل (Vollkaufmann) به حساب می‌آیید و می‌توانید برای مجموعه تحت نظر خود، اقدام به تاسیس شعبه در آلمان نمایید

مزایا و معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان مزایا و معایب متعددی دارد هرچند با توجه به پیشینه این کشور و شرایط فعلی اقتصادی آن می توان به جرئت چنین گفت که مزایای آن از معایب بسیار بیشتر هستند.

ویزای کاری

ویزای کاری

مزایای سرمایه گذاری در آلمان در سال 2020

اقتصاد قدرتمند: چه به لحاظ مقیاس و چه به لحاظ شرایط و قوانین اقتصادی، آلمان بی شک یکی از بهترین کشورهای دنیا است که تولید ناخالص داخلی (GDP) آن در سال گذشته به 3997$ تریلیون دلار رسید.

عضویت در اتحادیه اروپا: عضویت در اتحادیه اروپا موجب شده آلمان در فضای رقابتی شدیدی نسبت به سایر کشورهای حوزه یورو قرار بگیرد و سریع تر پیشرفت کند.

نیروی کار و مالیات : نیروی کاری در آلمان متخصص و تحصیل کرده اند و در مقایسه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا کم تر اعتصاب می کنند. مالیات ها و سیاست های اتخاذی این کشور که در راستای ارتقای بیزینس ها طراحی شده اند نیز از دیگر عواملی اند که آلمان را مقصد محبوبی برای سرمایه گذاران کرده اند.

معایب سرمایه گذاری در آلمان در سال 2020

گذاشتن وثیقه به جهت عضویت در اتحادیه اروپا: آلمان از عضویت در اتحادیه اروپا منافع زیادی به دست آورده اما بحران قروض کلان اتحادیه اروپا بین سال های 2010 تا 2012 موجب شد آلمان برای نجات آن وثیقه بگذارد.

افزایش سن جمعیت: نرخ مرگ و میر نوزادان در آلمان تنها 1.45% است با این حال جمعیت آلمان روبه پیر شدن است در نتیجه در سال های آینده تعداد کسانی که میانسال هستند و باید از دولت کمک دریافت کنند بیشتر از فعالان اقتصادی و جوانان خواهد بود.

البته تعداد بالای مهاجران متخصصی که در سال های گذشته آلمان را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اند تا حدودی این مشکل را حل خواهد نمود.

تماس با ما